• Harald slår til med årets sommerutgave

01. juli 2020

Harald vil gjerne bidra med litt sommerlektyre i disse, litt spesielle ferietider.

• Ny medlemsavtale er på plass

02. juni 2020

Avtale er inngått med Romerike Autosenter beliggende på Ørnfeltet på Dal.

• Nytt fra Forbundskontoret

03. april 2020

Nytt fra Forbundskontoret, utg. 5 2020 er nyss sendt til avdelingene og vi legger den også ut her.

Samtidig vil vi i redaksjonen av hjemmesiden benytte anledningen til å ønske alle våre lesere en fortsatt blomstrende vår!

• Koronaviruset

12. mars 2020

Forsvarets Seniorforbund avd. Øvre Romerike (FSFØR)

Vi tar koronaviruset på alvor

• Dørstokkmila

29. juni 2018

Begrepet kan koples til så mangt, men det beskriver gjerne startproblemene vi opplever, når vaner skal brytes eller når nye "løyper skal brøytes".

• Snarvei til hjemmesiden på mobiltelefon og nettbrett

01. mai 2018

Åpne hjemmesiden på mobilen og/eller nettbrettet ditt med et tastetrykk. Her finner du nyheter, aktivitetskalender, medlemsfordeler, telefonnummer med mer.

• Frivilligsentralen – Krumtappen i arbeidet med aktivitet og menneskelig kontakt i lokalmiljøet.

12. september 2016

De fleste kommuner har opprettet en frivilligsentral med en ansvarlig leder for virksomheten.

I tillegg til å være en møteplass for mennesker som ønsker å hjelpe, og de som trenger en hjelpende hånd, står frivilligsentralen - alene eller i samarbeide med andre - bak et stort spekter av aktiviteter og arrangementer.

• Nærmer pensjonstiden seg? Kjenner du dine rettigheter?

01. mai 2016

Det å avslutte sitt yrkesaktive liv medfører for alle store endringer både økonomisk og sosialt. Vi er en gruppe seniorer, kvinner og menn, hovedsakelig med bakgrunn fra tjeneste i Forsvaret, som har funnet sammen i en landsomfattende, partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon kalt Forsvarets seniorforbund (FSF).