Sommerfest i sommervarme!

Sommerfesten i befalsmessa på Sessvollmoen er en årlig tradisjon. Termometeret sto på 24 grader og sola skinte, da 53 medlemmer hadde møtt fram til sesongavslutning og sommerfest.

Termometeret sto på 24 grader og sola skinte, da 53 medlemmer hadde møtt fram til sesongavslutning og sommerfest.

Damene i nydelige sommerkjoler, herrene hadde kastet både dressjakka og slipset i varmen. Nye, så vel som gamle medlemmer ble ønsket hjertelig velkommen til bords av Harald B.

Alle festdeltakerne reiste seg deretter og inntok «Kongens skål» ledet av tidligere brigader Geir Anda.

Deretter overtok Geir stafettpinnen og ledet oss gjennom samværet rundt det gode måltid med varme og gode historier. Sommerfesten i befalsmessa på Sessvollmoen er en årlig tradisjon. Det samme er maten - spekemat og flatbrød, rømmegrøt og hjemmelaget fruktcocktail m/krem for de som hadde plass til desserten. I varmen er det viktig å opprettholde væskebalansen, og vi løftet våre glass med tilpasset innhold både titt og ofte. Hjemmelaget mat med friske smaker ble satt pris på av festdeltakerne. Til slutt fikk kjøkkenpersonalet en velfortjent applaus og en hyggelig oppmerksomhet av arrangementsleder Marit.

Samtlige festdeltakere fikk også utlevet en vervebrosyre, med en henstilling om å verve minst et medlem i løpet av sommermånedene.

Etter måltidet spaserte alle ned i festlokalet til hygge, mosjon og sosialt samvær. Kaffen stod på bordet, baren var åpnet av hyggelige barkeepere, Ola var klar med musikken og dansegulvet ble raskt tatt i bruk. Det så ut til at alle koste seg, praten gikk for fullt og latter satt løst hos de feststemte deltakerne. Vi holdt ut til siste slutt, og med en smak av god sommer gikk vi fornøyde ut i den lyse juninatten. Med håp om at den fortsetter i den samme stilen fremover, ønsker jeg alle medlemmer en kjempefin sommer.

Leder taler 1.jpg