FSF - Ringerike/Hole

890 (3).jpg

Helgelandsmoen er FSFRHO's base for virksomheten. Her disponerer vi Hallingmessa og ei kontorbrakke som IR 6 i sin tid brukte. Helgelandsmoen næringspark eier Helgelandsmoen og vi "leier" disse to husene mot at vi tar alle utgiftene knyttet til bruk. Vår vertsavdeling er Forsvarets Kompetansesenter for Logistikk (FKL) på Sesvollmoen som "sponser" deler av vår virksomhet i samsvar med forsvarssjefens retningslinjer.


 

 

Nytt fra oss

 • Minnemarkering 8. Mai 2023 på Helgelandsmoen

  09. mai 2023

  Det ble en minneverdig markering av frigjøringsdagen 8. mai og veterandagen på Helgelandsmoen. Arrangementet ble, i regi av Forsvarets Seniorforbund Ringerike/Hole (FSFRHO), gjennomført i tråd med årelange tradisjoner. Det var et stort oppmøte, antakelig det største 8.mai arrangement på Ringerike med rundt 100 fremmøtte. De fremmøtte fikk med seg taler og høytidelig kransnedleggelse med militær flaggborg.

 • 8.mai arrangement på Helgelandsmoen 2023

  26. april 2023

  8.mai 2023  arrangeres på tradisjonelt vis på Helgelandsmoen kl 12:30
   

 • HUSK medlemsmøte 29.mars kl 18:00

  26. mars 2023

  Ambassadør Kjell Tormod Pettersen er norsk diplomat, tidligere i Kabul 2018-2020.
  Han vil fortelle  om Talibans styre, fremvekst og kultur og hva som førte til at de mistet makten.
  Han vil også komme inn på NATOs virksonhet og det norske militæres utførelse, herunder  den humanitære hjelpen til Afganistan.
  Han vil også komme med sin vurdering hva årsaken kan være til kolapsen til både regjering og de militære styrker herunder også utenlandske og Afganske.

  Pettersen har også i tidligere tider tjenestigjort I UNIFIL HQ (1990)
   

 • Teatertur til Nationaltheatret

  27. september 2022

   

  Dato: 17. november 2022 17:00 - 22:30

   
           Julemiddag
  Varighet: cirka én time og 45 minutter uten pause

  Nationaltheatrets juleklassiker er tilbake! Denne gangen dekkes bordet på Hovedscenen – til en julemiddag der hundre år utspiller seg i løpet av én kveld.

  Publikumssuksessen Julemiddag har siden urpremieren i 2014 jevnlig spilt for fulle hus på Amfiscenen. Nå tas historien om den ærverdige stavangerfamilien til scenen for fjerde gang – denne gangen med Hovedscenen som ramme.

Om oss

Fra media

Aktivitetskalender