TURER HØSTEN 2023

08. februar 2021

Den årlige "harryturen" til Strømstad som var planlagt til 19 oktober 2023 må dessverre kanselleres grunnet lav interesse og få påmeldte deltakere. 

Førjulstur til julebyene Lübeck og Flensburg i slutten av november vil bli gjennomført med 31 påmeldte deltakere.

Detaljert informasjon om de enkelte turene finnes videre i denne artikkelen.

19 oktober 2023: Dagstur til Strømstad.  Kr 795,-

Hyggelig shoppingtur til Strømstad i Sverige.

Prisen inkluderer: *All busstransport. *Ferge Sandefjord-Strømstad. *Brunchbuffet ombord.

 

26 – 29 november 2023: Førjulstur til Flensburg og Lübeck.  Kr 6 590,- 

Lübeck er en av verdens mest berømte julepyntede byer, og julegatene og bodene sprer seg ut fra den historiske rådhusplassen i byen. Bodene med spennende salgsvarer og gode lukter skaper en stemning som man skal lete lenge etter. Flensburg - inngangsporten til Norden; Egentlig ville man jo bare kjøre gjennom eller kanskje strekke på beina, men plutselig oppdager man at man har tilbrakt flere timer her. Dersom noen skulle ønske shopping, så finner man antikvitetsbutikker, varehus og markedsboder som en kan gjøre gode innkjøp i.

Søndag: Kielferga Oslo – Kiel.
Vi har inkludert innvendige lugarer. Vi får ettermiddagstimene fri før vi samles til julebord om kvelden.

Mandag: Kiel - Lübeck - Flensburg
Vi tar plass i bussen og kjører en liten time til Lübeck hvor vi skal besøke julemarkedet på Rådhusplassen og smågatene rundt. Etter noen timer med mulighet for shopping og hygge på julemarkedet og de mange flotte butikkene vi finner her, tar vi plass i bussen og kjører opp til Flensburg. Her skal vi bo midt i sentrum i 2 netter. Felles middag om kvelden.

Tirsdag: Frokost på hotellet. Denne dagen er helt og holdent til egen disposisjon i Flensburg. Vi anbefaler alle en gåtur i den koselige julepyntede byen med masser av fristende tilbud og flotte julemarked. Bussen tar med de som ønsker det opp til storsenteret Citti Grossmarkt - valget er deres.

Onsdag: Etter en litt tidlig frokost på hotellet tar vi plass i bussen og kjører nordover til Hirtshals. Her går vi om bord i Color Lines Superspeed til Larvik kl.12,45 med ankomst Larvik kl.16,30. Etter ankomst Larvik går ferden hjemover tilbake til våre påstigningssteder.

Prisen inkluderer:

*All buss- og fergetransport. *3 overnattinger i delt dobbeltrom/lugar. *3 frokoster. *1 julebord inkludert 1 drikke *1 middag inkludert 1 drikke *Reiseleder med på hele turen.

Tillegg: *Enkeltlugar/rom kr. 1 335,-  *Utvendig lugar Oslo-Kiel kr. 600,- (per lugar).  *Julelunsj på fergen hjem kr. 280,- (per person).

 

PÅMELDINGSFRIST for turene til Strømstad og Lübeck er 4 september 2023.

Påmelding sendes på e-post eventuelt telefonisk til:

Vennligst oppgi aktuell tur, navn (som i passet), e-post, mobiltelefonnummer, type lugar og hotellrom, samt ønsket påstigningssted i Horten.

 

Alle turer starter og slutter i Horten. Følgende påstigningssteder i Horten er tilgjengelige og må angis ved påmelding:

  • Thuegata
  • Storgata 72 (Tools)
  • Pedersgata
  • Granly
  • Apenes*
  • Bekkajordet*.

* Kun for reiser i retning Oslo.

 

Detaljert beskrivelse av de enkelte turene finnes i vedleggene nedenfor.

 

GOD TUR!

Dokumenter