På M.U.S stadion Sandskogan

Siste medlemsmøte ble holdt i Stjørdalstua på nyanlegget til Stjørdals-Blink fotball M.U.S. stadion Sandskogan. Alf Erik Albrechtsen ønsket velkommen og orienterte om aktiviteten. Dagen før tok A-laget 1 poeng borte mot Hamkam og er på 6 plass i OBOSligaen, noe som tilsier kvalifiseringsplass til eliteserien hvis resultatet står seg ved sesongslutt. 350 aktive spillere i alle aldre er det. Han orienterte bl a om nye krav i f m opprykket i fjor ved kampavvikling, økonomiske forhold, menneskelige ressurser og sponsorarbeid. Jentefotball er et satsningsområde. Alle lag får spille minst 1 gang i året på nystadionet. Han roste veteranene i klubben for meget stor dugnadsinnsats, 5000 arbeidstimer er utført med frivillig arbeid fra mars av med oppføringen av nyanlegget.

Ove Halsan tok over og fortalte om arbeidet med nyanlegget. Tiden var veldig knapp for å å oppfyllt krav fra Fotballforbundet for deltakelse i OBOSligaen. Det viste seg raskt at et nytt stadionanleg måtte bygges. Da spaden skulle settes i jorda var det bare 8 uker til planlagt seriestart. Så kom Koronaen med sine utfordringer. Han gikk inn på fremdriften i anleggsperioden og ga et innblikk i tekniske problemstillinger og data m h p grunnarbeid, undervarme, kunstdekket, belysning, tribuner og klubbbygget. Halsen viste også en komprimert filmsnutt om anleggsperioden. 

Gratislotteri ble det også på dette medlemsmøtet med premier. Stjørdals- Blinkeffekter og boka fra fjord til fjell av Svein Vik var premier.

Til sist fikk vi en interessant omvisning på klubbhuset og banen.

stj1.jpg
stj2.jpg
stj3.jpg