FSF - Værnes

Headingbilde_vaernes.jpg

Velkommen til FSF-Værnes

Vi er en avdeling i Forsvarets seniorforbund. Hos oss vil du møte mange tidligere kollegaer og forsvarsinteresserte hvor du også vil kunne knytte nye bekjentskaper. Vi har aktiviteter av forskjellige slag og deltar aktivt mot kommune og fylke for din sak.

Nytt fra oss

 • Dagpenger for menige 1 januar 1964?

  04. oktober 2023

  Spørsmålet i overskriften var 1 av 12 gruppeoppgaver med bakgrunn i gamle Flyposter fra flystasjonen som ble stilt på medlemsmøtet 3 september. 26 deltok. 2 lag oppnådde 8 rette svar.

  På møtet orinenterte Ole Myrbekk om aktuelle saker fra Forbundet, bl a om den pågående vervekampanjen med mulighet til å vinne en premie på 1000 kr for ververe.

  Pr dato har nå avdelingen 210 medlemmer. Flere nye er innmeldt etter sommeren.

  Etter kaffe og vaffelservingen samt allsang viste Arne Thingstad på storskjerm om mulighetene Styrewebs Gnist gir for medlemmene, blant annet hvordan å åpne Gnistfunksjonen og å få dokumentert medlemsskapet med å finne fram medlemskortet for å nytte medlemsfordelene. Forbundets hjemmesider ble videre gjennomgått, deriblant å finne fram Medlemskontakt.

  Forøvrig er korrekt svar på dagpengesatsen i 1964 5 kr. 

   

 • Filmfremvisning på Huset 25 september

  25. september 2023

  Filmen om Birchfamilien ble vist på Huset. Den ga et flott historisk tilbakeblikk på samfunnsforholdene i Selbu fra midten av 1800 årene og fram mot andre verdenskrig med bakgrunn i Birchfamiliens liv og virke som hovedtema. 

  26 såg filmen. Foruten kaffe ble det servert pizza fra kantina og brus. 

  Styret takker Kjell Kjøsnes for tiltaket for å vise filmen til oss.

 • Reisetilbudsinformasjon og bingo

  20. september 2023

  På medlemsmøtet 19 september hadde vi besøk av Anita Bekken fra Solgruppen. Solgruppen jubilerer i år, de startet opp for 30 år siden. Hun orienterte om sine reisetilbud med langtidsferie velegnet for vår målgruppe. De setter opp reiser med reiselederservice 24/7 både til Albir i fastlandsspania og til Gran Canaria, samt i 2024 også turer til Amerika, Nederland og Shetland og Hebridene. Hun ga avdelingen et gavekort på 500 kr. Anita startet opp Solgruppen. Hun fyllte 60 år den 19 september, og burdagssangen ble fremført samt at Ole ga henne et gavekort i anledning dagen. 

  Husk at våre medlemmer i Forsvarets seniorforbund gis 5% rabatt hos Solreiser.

  Etterpå ble det gjennomført 2 runder med bingo, samt en ekstrarunde med bare hjørner med Solgruppens gavekort som premie. 42 deitok. 

 • Ubuden gjest - fatal utgang

  19. september 2023

  Da styret ankom Huset for et styremøte 19 september ble det oppdaget knuste blomsterpotter og en del rot. Merkelig det, men vi fant årsaken. En grønnspett måtte ha forvillet seg inn i Huset via tørketårnet. Døra til tørketårnet bruker å stå oppe. Dessverre var grønnspetten død.  

  Grønspett er en 30-36 cm lang spettefugl med et vingespenn på mellom 45-51 cm. Arten er forøvrig blant de mest tallrike hakkespettene både i Norge og ellers i Europa.

Kontakt oss

90 098 914

Leder
Ole Myrbekk
Værnesgt 15
7503 Stjørdal

Bli medlem i avdelingen

Fra media

Aktivitetskalender

Medlemsblad