Tur til Vestlandet 21.-24. juni. KANSELLERT p.g.a. korona-pandemien.

Dato: 21. juni 2020 - 24. juni 2020

Se turprogram. Påmelding til Askeladden Reiser senest 3. jan 2020

Tur 2: Vestlandet 21.-24. juni 2020

 

 

Søndag 21. juni

Avreise Hønefoss kl. 08.00. Vi kjører til Leira for kaffestopp på Valdres Gjestegård. Videre via Valdresflya til Lom hvor vi stopper for lunsj på Fossheim Hotell. Videre til Grotli, Geiranger med kaffestopp, over Ørneveien til Eidsdal og ferge til Linge, deretter langs fjorden før vi er fremme i vakre Ålesund ca. kl. 18.00. Vi sjekker inn på Thon Hotel Ålesund. Middag på hotellet.

 

Mandag 22. juni

Etter frokost tar vi en tur til Giske, Godøya og Alnes. Vi kjører til Alnes fyr og opplevelsessenter. Vakker natur, fredet kystkultur og nærheten til havet har gjort dette til en turistmagnet. Vi spiser lunsj her før turen går tilbake til Ålesund.

Her skal vi på en liten vandretur i vikingenes fotspor. Her vil vi få se statuen av Gange-Rolv og Keiser Wilhelm. Gange-Rolv ble født i 862 og reiste senere til Normandie og ble stamfar til kongehuset i England og Frankrike.

Felles middag på en hyggelig restaurant i byen.

 

Tirsdag 23. juni

Etter frokost kjører vi til Vestnes og tar ferga til Molde. Vi gjør et lite stopp i byen før vi kjører til Bud. Vi besøker Ergan kystfort og deretter spiser vi lunsj her på Bryggjen i Bud. Deretter går turen over Atlanterhavsveien med stopp for fotografering. Så går turen tilbake via Eide og med ferge til Vestnes og videre til Ålesund.

Middag på XL Diner hvor vi får servert bacalao.

 

Onsdag 24. juni

Etter frokost og utsjekk blir det avreise fra hotellet kl. 08.00. Vi kjører samme vei tilbake mot Valldal, gjør et raskt stopp ved Gudbrandsjuvet før vi ankommer toppen av Trollstigen. Vi stopper her og beundrer den fantastiske utsikten, før vi begir oss ned den svingete, verdenskjente veien. Vi stopper ved Trollstigen Gjestegård for lunsj. Turen går så videre via Dombås og ned Gudbrandsdalen til Dale-Gudbrandsgard hvor vi skal spise middag.

Beregnet ankomst tilbake i Hønefoss ca. kl. 20.00.

Pris per person kr 7250,-

Tillegg for enkeltrom kr 885,-

Prisen inkluderer buss med sjåfør, 1 kaffestopp, 4 lunsjer, 4 middager, 3 netter i delt dobbeltrom Thon Hotel Ålesund inkl. frokost, vandretur i vikingenes fotspor, utflukter, reiseleder.

Drikke til maten er ikke inkludert.

Påmeldingsfrist 3. januar.

Påmelding på e-post til: merete@askeladden.net eller tlf. 99312100.

Et depositum på kr 1500,- per person blir tilsendt etter påmelding. Ved avbestilling etter 1. februar blir ikke depositum tilbakebetalt. Sluttfaktura blir tilsendt ca. 45 dager før avreisen. Ved avbestilling av reisen mindre enn 30 dager før avreise, kan vi belaste den reisende med opptil 50% av fullpris.
Avbestilling inntil 2 uker før avreise eller mindre gir ingen refusjon.
 

 

 

IMG_2319.JPG