FSF Oslo

DSC_2694.JPG

Forsvarets seniorforbund, avdeling Oslo (FSF Oslo), er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon, for og av pensjonister, som er tilsluttet Forsvarets seniorforbund (FSF).

FSF Oslo ønsker å fremme medlemmenes økonomiske, sosiale - og velferdsmessige rettigheter i nært samarbeid med forbundet og andre lokalavdelinger i Forsvarets seniorforbund.

Vi tilbyr reiser, og holder uformelle møter med foredrag eller underholdning for medlemmene på Akershus festning. På disse møtene serveres kaffe og nystekte vafler, og det gis rikelig anledning til å slå av en prat med nye eller gamle venner.

Nytt fra oss

 • T-10

  11. mai 2023
 • Per Walter Jensen Født 02-04-1945 Død 18-03-2023

  31. mars 2023

  Per Walter Jensen sovnet stille inn den 18 mars 2023. Han var en aktiv bidragsyter i FSF avdeling Oslo. Begravelsen var i dag i Vestre gravlund Nye kapell. Flere fra FSF avdeling Oslo deltok. Vi lyser fred over hans minne.

  Ingvill Eidsvåg, leder

  Minnesiden hos Jølstad: Per Walter Jensen (vareminnesider.no)

 • Medlemsmøte tirsdag 11.april kl 12 - Krigen i Ukraina

  31. mars 2023

  Forsvarets seniorforbund avd. Oslo inviterer til medlemsmøte med foredrag på Artilleriloftet, bygning 65 på Akershus festning tirsdag 11.april kl 12.00.
  Vi har gleden av å introdusere professor og oberstløytnant Tormod Heier fra Forsvarets høgskole. Etter utallige media opptredener er nærmere presentasjon knappest nødvendig.

  Det serveres kaffe/te og vafler.

  Vel møtt!"

 • Medlemsmøte 14.feb

  09. februar 2023

  Forsvarets seniorforbund avd. Oslo inviterer til medlemsmøte i artilleriloftet, bygning 65, Akershus festning tirsdag 14.februar kl 12.00 med kaffe/te og vafler. 

  Temaet for dagen er en orientering/diskusjon om aktiviteter/dagsreiser i Oslo-området og på Østlandet i 2023. Et planlagt foredrag kan bli nødvendig å utsette til senere. Foto: Patricia Flakstad

  Velkommen!

Kontakt oss

Leder:
Ingvill Eidsvåg
Postadresse:
FSF avd. Oslo,
Bygning 60 Akershus festning,
Postboks 1550 Sentrum,
0015 Oslo

Bli medlem i avdelingen

Aktivitetskalender

Ingen lokale aktiviteter registrert.

Om oss

 • Om avdelingen FSF Oslo

  Avdelingen har 626 medlemmer 1. jan 2022 med bakgrunn fra Forsvaret, HV-befal, veteraner fra internasjonale operasjoner og personer som på en positiv måte støtter opp rundt forsvarets posisjon i samfunnet.  

Fra media

Aktivitetskalender