FSF Oslo

DSC_2694.JPG

Forsvarets seniorforbund, avdeling Oslo (FSF Oslo), er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon, for og av pensjonister, som er tilsluttet Forsvarets seniorforbund (FSF).

FSF Oslo ønsker å fremme medlemmenes økonomiske, sosiale - og velferdsmessige rettigheter i nært samarbeid med forbundet og andre lokalavdelinger i Forsvarets seniorforbund.

Vi tilbyr reiser, og holder uformelle møter med foredrag eller underholdning for medlemmene på Akershus festning. På disse møtene serveres kaffe og nystekte vafler, og det gis rikelig anledning til å slå av en prat med nye eller gamle venner.

Nytt fra oss

 • Julemarkedstur til Tyrol" i tiden 2-6 des

  21. september 2023

  FSF-Oslo har i noen år hatt problemer med å få nok medlemmer med på turer og har innledet et samarbeid med andre FSF-lokallag rundt Oslofjorden.

  NB! Kort frist!

  FSF-Rygge har en tur nå "Julemarkedstur til Tyrol" i tiden 2-6 des. Turtilbudet vedlegges, og håper det kan være av interesse for noen av deres medlemmer. Vi mangler noen flere påmeldinger for å kunne gjennomføre turen.

  Er dette noen for våre medlemmer i FSF-Oslo?

  Evt. interesserte bes sende mail til Rygge ved ntangela@online.no, evt mobil 971 36 284 innen 27 sep. NB! Kort frist!

 • Medlemsinformasjon sommer/høst 2023

  27. juni 2023
 • Inger Sneve Olsen sitt kåseri på Lutvann 20.juni.2023:

  27. juni 2023
 • Ledig stilling hos Folk og forsvar

  13. juni 2023

  Folk og Forsvar driver et omfattende informasjonsarbeid om norsk forsvars- og sikkerhetspolitikk, slik Stortinget til enhver tid fastsetter den. Ungdom er en viktig målgruppe, og nå utvider vi med en deltidsstilling for å jobbe særlig med ungdomsskolene.

Kontakt oss

Leder:
Ingvill Eidsvåg
Postadresse:
FSF avd. Oslo,
Bygning 60 Akershus festning,
Postboks 1550 Sentrum,
0015 Oslo

Bli medlem i avdelingen

Aktivitetskalender

Om oss

 • Om avdelingen FSF Oslo

  Avdelingen har 626 medlemmer 1. jan 2022 med bakgrunn fra Forsvaret, HV-befal, veteraner fra internasjonale operasjoner og personer som på en positiv måte støtter opp rundt forsvarets posisjon i samfunnet.  

Fra media

Aktivitetskalender

Medlemsblad