BLI MED I FORSVARETS SENIORFORBUND!

Vi jobber for seniorenes økonomiske og sosiale kår.

I § 6 - Medlemskap heter det:

Forsvarets seniorforbund tar opp som medlemmer tilsatt og tidligere tilsatt militært/engasjert og sivilt personell i Forsvaret, deres ektefeller, samboere og etterlatte.

Videre kan opptas som fullverdige medlemmer, personer som er positive til, og støtter opp om Forsvarets posisjon og rolle i samfunnet.

Det enkelte medlemskap er tilsluttet FSF sentralt, men tilhører den avdelingen vedkommende ønsker medlemskap i.

Medlemmet kan i tillegg være støttemedlem til en annen avdeling.

Kunne du tenke deg å være med i en glad gjeng og støtte oss i dette arbeidet?

Du vil få informasjon om hvem vi er og hva vi driver med, og du vil få invitasjon til hyggekvelder, julebord, julelunsj og andre sosiale arrangementer, samt orientering om hva både vi og forbundet driver med av praktiske ting. Bl.a. drøftinger med regjeringen om statsbudsjett/Trygdebudsjett.

Vi lover å ta vel imot deg.

I så fall - ta kontakt, eller bruk innmeldingskupongen her til høyre.

Full kontingent er fra 1/1-20 kr. 350,- pr. medlem pr. år.

Men melder du deg inn før 1/1-20 koster det bare kr. 100,- fram til årsskiftet.

Ta gjerne med evt. ledsager så blir det ennå hyggeligere.

Vi er p.t. 36 medlemmer, spredt fra Finnsnes til Henningsvær, og med omtrent like mange damer som menn.

Vi har en gjennomsnittsalder på "bare" 68 år, selv om vi føler oss mye yngre.

Våre sosiale arrangementer samler vanligvis ca. 12-15 deltakere (julebordet gjerne noen flere) i Kystvaktens lokaler på Sortland, med go'-prat, god mat og drikke, musikk og gjerne dans.

For øvrig finner du opplysningene du trenger på de neste sidene.

Sjekk også mange interessante artikler på forbundets hjemmeside.

Oss i FSF Vesterålen

DSCN8892.JPG