Slik var juleturen til Kiel 2021

Tur til Kiel

Tirsdag 30/11-2021 dro 31 medlemmer på Julebordcruise til Kiel. Vi hadde en rolig og fin start på turen og møttes i Grand Buffet til julebuffet hvor det var mye deilig mat. Etter maten møttes vi i Show Lounge til kaffe avec, underholdning og sosialt samvær.

Etter frokost dagen etter gikk noen av oss i land. Været var ok, det blåste litt, men ikke regn. Vi gikk i land «stille og rolig» med lang avstand til andre passasjerer. Det var ikke mange som gikk i land og det var god plass også da vi kom i land og gikk opp mot Markedet. Noen av oss ruslet helt opp til Kieler brauerei for en øl og snaps. Her måtte vi vise pass og koronapass før vi bestilte det vi ønsket, det gikk veldig greit.

Tilbake på båten slappet de forskjellige av og vi møttes til middag i Oceanica al carte Restaurant kl 1700. Deilig å sitte stille og bli servert i stedet for å gå rundt å hente maten slik som ved julebuffeen. Denne kvelden var det ikke bestilt plass i baren så vi ruslet litt rundt omkring og avsluttet kvelden på The Monkey pub med en øl og akevitt, en fin avslutning på julebordturen.

En ting var litt annerledes i år pga pandemien. Alle ble bedt om å være på lugarene sine til de ble ropt opp for å forlate båten. Så ble passasjerene på hvert dekk ropt opp etter hvert for å forlate båten. Dette tok litt tid, det ble litt kontroll, men vi kom oss greit igjennom og ut til bussen som kjørte oss hjem til Lillestrøm. En fin Kieltur.

Magel

Dokumenter

Kieltur.jpg