JULEMIDDAG 2021

26 november 2021 avholdt FSFH julemiddag i kantina på Ridehuset.  Leder Nora ønsket alle velkommen.  Deretter ble nydelig julemat satt frem og bord etter bord gikk for å forsyne seg.  Godt drikke hørte med.  

Under FSF Landsmøte 2021 på Hamar 14-16 juni, ble Erik Helge Eriksson tildelt Forsvarets seniorforbund plakett. Hedersbevisninger gis til tillitsvalgte som over tid viser stort engasjement og innsatsvilje og derved utgjør en ispirator og pådriver i foreningens virksomhet.  Erik Helge Eriksson var nestleder fra 2005 til 2010 og leder fra 2010 til 2018.  I følge FSFH uttalelse er Erik Helge Eriksson en resurssterk, handlekraftig og kunnskapsrik person med stort kontaktnett som har ledet FSFH på en meget god måte de 13 årene han til sammen satt i ledelsen.  Han nyter stor respekt blandt foreningens medlemmer.  Undertegnet leder FSF Jan Erik Thoresen.

Prisen ble overrakt Erik av leder Nora Ole Silseth som holdt en nydelig tale og sa til sist at det var kun en person fra lokalavdeling som fikk en utmerkelse fra FSF i år, så denne henger høyt.

De som heiser og firer flagg for FVPS gjør en formidabel innsats for FSFH.  Det foretas derfor et Flagglotteri der en av flaggheiserne blir trukket ut.  I år gikk prisen til Finn Gunnar Larsen.

Også i år hadde vi lotteri, og det ble mange fornøyde vinnere.

Måltidet ble avsluttet med riskrem og rød saus og kaffe.  Praten gikk fortsatt livlig, og det så ut til at alle koste seg over å kunne være samlet igjen. 

IMG_20211126_192807.jpg