Flaggprisen 2020

 

UTDELING AV FLAGGPRISEN I 2020

I 2019 delte vi ut for første gang flaggprisen til 5 medlemmer av vår forening som hadde vært med og heist flagget på Ridehuset i 15 år eller mer fra 2004 da vår forening overtok denne tjenesten. Det ble ved innføring av flaggprisen dette året bestemt, at utdelingen skulle skje i forbindelse med julemiddagen. I år ble som kjent juleavslutningen avlyst og utdelingen ble derfor gjort under en enkel lunsj på Kjøkkenet as ved Stortorget den 25. november.

     

Her får Finn G. Larsen sin velfortjente pris.  Her får Arne Ophus sin velfortjente pris.

Prisen ble utdelt av vår leder Nora Julie Wiken. På vegne av FSFH takket hun de to for innsatsen og ga blant annet uttrykk for at denne tjeneste er meget viktig for foreningens økonomi. De to prismottakere ga uttrykk for at de satte stor pris på å bli tildelt denne fine prisen for sin innsats og at det kunne skje selv under de begrensninger pandemien setter.

Vi hadde gjerne sett at vi kunne hedre et tredje medlem, Annfinn Liavik, som også ville ha vært med 15 år i år hvis ikke en litt skrantende helse hadde hindret han i å være med i år. Han fortjener også vår hjertelige takk for innsatsen.

 

Ole Johan Silseth

Styremedlem/flaggansvarlig

IMG_2029.jpg