FSF - Horten

Norske Løve.jpg

Velkommen til FSF-Horten

Vi er en avdeling i Forsvarets seniorforbund. Hos oss vil du møte mange tidligere kollegaer og forsvarsinteresserte hvor du også vil kunne knytte nye bekjentskaper. Vi har aktiviteter av forskjellige slag og deltar aktivt mot kommune og fylke for din sak

Nytt fra oss

 • Årsmøte FSF Horten

  06. februar 2019

  Velkommen til årsmøte 4 mars 2019.
  Kandidat som ny leder FSF Horten, Kåre Birger Grebstad, ble presentert under medlemsmøtet 4 februar

  Dokumenter er sendt ut til medlemmene, se frist for å sende inn forslag.

 • Kaffetreff på Marinemuseet

  17. januar 2019

  Neste møte onsdag 13.februar 2019 kl. 11:00

 • Kielcruise (8 - 10 april 2019)

  05. februar 2019

  Frist for påmelding innen 15. februar  2019

  Bli med på cruise til Kiel med Color Lines flotte skip. Nyt god mat i en av de 7 restaurantene, ta noe godt å drikke i en av de 5 barene ombord, opplev fantastisk show i showloungen, hva med levende musikk mens man nyter panoramautsikt fra Observation lounge, eller hva med å unne seg litt ekstra luksus ved å besøke det flotte SPA anlegget ombord ?

 • Montenegro (24 sep. - 1. okt. 2019)

  05. februar 2019

  Frist for påmelding innen 15. mai 2019

  Alle gode ting kommer i små pakker, og Montenegro er ikke noe unntak. Landet er ikke stort i areal, men det er fyllt med vakker natur, majestetiske fjell, vakre innsjøer og fantastiske strender. Landet har helt siden slutten av romertiden for 1600 år siden ligget på grensen mellom øst og vest. Vi finner ortodokse kirker, moskeer med sine gjenkjennelige minareter og vakre fort som ble bygget av de som kjempet over disse landområdene. Bli med og opplev denne perlen av et land.

Kontakt oss

33073075/92232158

Leder
Magne Astor Jenssen
Parkveien 9
3186 Horten

 

 

Bli medlem i avdelingen

Aktivitetskalender

Om oss

 • Om avdelingen

  Velkommen til Forsvarets seniorforbund avdeling Horten

  Forsvarets seniorforbund avdeling Horten, (tidligere Forsvarets Pensjonistforening avd Horten) ble stiftet 14 september 1984, og organiserer personer som får utbetalt pensjon på bakgrunn av tjeneste i Forsvaret, deres ektefelle eller samboer, etterlatte ektefelle eller samboer og ansatte i Forsvaret som har 5 år eller mindre igjen til aldersgrensen. I tillegg til medlemmer som oppfyller nevnte krav kan det tas opp medlemmer i foreningen personer som har hatt en spesiell tilknytning til forsvaret, HV-befal, veteraner fra internasjonale operasjoner og deres ektefeller/samboere.

Aktivitetskalender