Tur til Rhindalen og Rüdesheim am Rhein

Dato: 01. september 2019 - 07. september 2019 06:45 - 15:30

Vi har mottatt den endelige turbrosjyren fra Dag Aasbø 29. mai for vår planlagte tur til Rhin- og Moseldalen pr 1. sept i år. Som dere ser av brosjyren har turen varighet på 7 dager og hvor vi også får med oss årets vinfestival i Bingen.

Prisen er 7990 pr person hvor det omfatter alle utflukter som beskrevet, 6 frokoster og 4 middager. Prisen er for innvendig lugar på fergeturene som kan oppgraderes til utvendig lugar om ønskelig.

Alle detaljer finner dere i vedlagte brosjyre - se nedenfor.

Som dere ser er det noen endringer i reiserute på turen ned til Rhindalen, Vi får med oss et minicruise fra Oslo til Kiel. Mens tilbaketuren går fra Kiel til Gøteborg og via Strømstad til Sandefjord. Vi har vår egen buss med hele veien og også egen reiseleder.

Styret har vurdert turen til både spennende og interessant med kortere strekk på buss enn opprinnelig og til en grei pris.

Vi ber om at bindende påmelding med navn adresse og fødselsdato sendes til våre eminente turansvarlige via vår mail adresse agder@fsforb.no innen mandag 3. juni.

Vi vil videreformidle navn og adresser til Dag Aasbø reisebyrå.

Det vil komme krav om depositum for turen og restbeløpet vil normalt komme en måned før avreise. Alt vil stå i de tilsendte papirer.

PS: Vi minner om at det er anledning å invitere venner med på turen om det er ledige plasser. For eventuelle spørsmål kan dere ta kontakt med styreleder 97980439 eller Wigdis på tlf 95841884

Med hilsen styret som samtidig ønsker dere en god sommer.

                                                   Påmelding [Trykk her]