FSF - Værnes

Headingbilde_vaernes.jpg

Velkommen til FSF-Værnes

Vi er en avdeling i Forsvarets seniorforbund. Hos oss vil du møte mange tidligere kollegaer og forsvarsinteresserte hvor du også vil kunne knytte nye bekjentskaper. Vi har aktiviteter av forskjellige slag og deltar aktivt mot kommune og fylke for din sak.

Nytt fra oss

 • VÅRTUR TIL LILLE SKANSEN OG ILA 10 APRIL.

  07. mars 2018

  VÅRTUR TIL LILLE SKANSEN OG ILA 10 APRIL 2018.

  Årets vårtur går til Ila-området og restaurant Lille Skansen. Her vil det bli guidet tur og med påfølgende underholding og 3 retters middag før hjemreise. Denne gangen tar vi Trønderbanen fra Stjørdal til Skansen holdeplass. Programmet blir:

  Kl. 09.52 Avreise fra Stjørdal stasjon. Vær ute i god tid. Vi ordner med billettene.

  Kl. 10.36. Ankomst Skansen hvor vi blir tatt imot av guiden, Thor Eggen. Deretter blir det sakte vandring med mye stopp i omådet Ila og Skansen.

  Kl. 12.00. Vi kommer til Lille Skansen hvor vi blir møtt av Arne Hestholm som vil spille, synge og fortelle historier om Evert Taube og Michael Bellmann.

  Kl. 12.30. Vi setter oss til bords og inntar en 3 retters middag.

  Kl. 14.32. Vi tar toget tilbake til Stjørdal hvor vi ankommer kl 15.22.

  Hele opplegget vil koste kr 350 pr deltaker. Det inkluderer togreise, guiding og underholdning og ikke minst 3 retters middag. De æ billig det! Medlemmer kan invitere andre med på turen. De må betale egen togbillett som koster kr 90 tur/retur.

  Påmelding til Ambjørg tlf 48020972 og Gro tlf 95773927 innen 3 april. NB: Evt matintoleranser/allergier bes meddelt ved påmeldingen.

 • Årsmøtet 20 februar.

  22. februar 2018

  35 medlemmer møtte opp på vårt årsmøte. I forkant var det flott visesang av Rolf Åge Berg og Runa Myrvold. Berg snakket i disse olympiske tider om sin hoppkarriere. Han ble nr 5 i normal bakke OL i 1984 i Sarajevo. Det er bestenotering for en stjørdaling i de olympiske leker noensinne. Etter sin aktive karriere var han hopptrener både i Trønderhopp og for landslaget midt i 90årene.

  Valg på nye tillitsvalgte ga som resultat en god kontinutet. Leder Ole Myrbekk, nestleder Steinar Overrein, kasserer Arne Magnar Hammerhaug og sekretær Arne Thingstad fortsetter alle i styret. Ny styremedlem ble Brit Kolmannskog. Inger Johanne Hammerhaug fortsetter som varamedlem. Ny varamedlem ble Arvid Tangen. 

 • "Alle soldaterne er ved friskt mod"

  11. januar 2018

  "Alle soldaterne er ved friskt mod". Dette skrev Hans på et postkort fra Værnesmoen poststemplet Stjørdalen datert 12 september 1905 i den mest spente konfliktsituasjonen mot Sverige i forbindelse med unionsoppløsningen. ( fredsslutningen i Karlstad fant sted 26 oktober 1905 ). Dagen etter, 13 september, ble kortet ankomststemplet Røros!  På vårt første medlemsmøte i 2018 var temaet gamle postkort fra Øyanmoen og Værnesmoen. Geir Vikan, som hadde sin oppvekst på Værnes, tok oss med på en reise med gamle postkort fra Øyanmoen og Værnesmoen produsert i begynnelsen av 1900 tallet. Han har samlet på postkort i en årrekke og fått til en stor samling. Vikan tok oss gjennom etableringen og driften av de ulike hæravdelinger som etablerte seg på Værnes - dokumentert med postkort. Bildet viser feltartilleriets hester som vandes.

 • God jul og godt nyttår

  22. desember 2017

  En riktig god jul og et godt nyttår til våre hjemmesidebrukere.