Invitasjon til etterretningshistoriekonferanse

Etterretningshistoriekonferansen 'Need to Know' i Bodø. 29-30 november. Europas viktigste event for etterretningshistorie fra den kalde krigen!

Er du historiker som arbeider med etterretningshistorie? Er du en student i nyere historie? Har du arbeidet i Forsvaret eller med etterretning? Er du interessert i etterretningshistorie? Da er du hjertelig velkommen til årets konferanse! Ledende historikere fra Europa og Nord-Amerika presenterer sin nyeste forskning og diskuterer aktuelle spørsmål, og ser frem til dine inputs.

Se https://www.needtoknow2018.com/invitation/

For informasjon om påmelding (det er gratis, og inkluderer lunsj!). Nettsiden inneholder også informasjon om program, foredragsholdere, overnattingsmuligheter og andre praktiske opplysninger. Etter hvert vil det også komme sammendrag av papers, biografisk informasjon om foredragsholderne, og mer.

Konferansen organiseres av Norsk Luftfartsmuseum, Institutt for Nasjonal Erindring, Polen og Senter for Kald Krigs Studier ved Syd-Dansk Universitet. Den er generøst støttet av Stiftelsen Fritt Ord, Nordland Fylkeskommune, Bodø kommune og Langelands Museum.

 

Need to Know