Velkommen til avdelingens internettside.

Heistadmoen.jpg

FSF-Kongsberg er en avdeling i Forsvarets seniorforbund. Våre medlemmer kommer i hovedsak fra kommunene i Kongsberg regionen. Som medlem hos oss vil du kunne møte tidligere kollegaer, forsvarsinteresserte og kunne knytte nye bekjentskaper. Vi har aktiviteter av forskjellige slag og deltar aktivt mot kommunene for din sak.

Mer om oss 

Nytt fra oss

 • VINN GRATIS REISE!

  11. juni 2017

  Alle som tegner seg som nytt medlem i Forsvarets seniorforbund (FSF) i perioden 1. mai til og med 31.august 2017 deltar i trekningen av et gavekort på kroner 3000 for to personer for reiser tur – retur Oslo – Kiel med Color Line til Kiel eller med DFDS Seaways til København.

Kontakt oss

951 65 271

Leder
Stein Øseth

Sverre Stordahlsvei 7
3613 Kongsberg
 

Bli medlem i avdelingen

Aktivitetskalender

Ingen lokale aktiviteter registrert.

Om oss

 • Om avdelingen

  Forsvarets seniorforbund avdeling Kongsberg ( FSFKBG ) er en av 39 avdelinger i Forsvarets seniorforbund. Vi er en partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon, for og av pensjonister. FSFKBG har pr dato 82 medlemmer hovedsakelig med bakgrunn fra tjeneste i Forsvaret. 

 • Historikk

  Forsvarets seniorforbund avdeling Kongsberg ( FSFKBG ) ble stiftet på Gamle badet i Kongsberg 15. januar 1985 under navnet Forsvarets pensjonistforening Kongsberg. På landsmøte i 2011 ble det vedtatt navneendring fra Forsvarets pensjonistforbund til Forsvarets seniorforbund. Vår forening fikk navnet Forsvarets seniorforbund avdeling Kongsberg med oppdaterte og godkjente vedtekter.

   

 • Naboavdelinger

  Avdeling Kongsberg inngår i FSF-Region 5. (Akershus og Buskerud). Vi samarbeider på flere plan med 6 andre avdelinger i Regionen. 

   

 • Lenker

  På denne siden vil du finne lenker til organisasjoner, foreninger og offentlige etater som vi tror kan være nyttig.