Årsmøte og årsfest – en hyggelig kveld.

Fredag 2. mars gikk årsmøte med påfølgende fest av stabelen på Sessvollmoen. Godt forarbeid og dyktig møteledelse gjorde at årsmøtet ble raskt og korrekt avviklet. Se forøvrig protokollen fra årsmøtet.

Møteleder Harald Jan kunne avslutningsvis ønske det nye styret (med noen nye ansikter) velkommen til hardt arbeid allerede førstkommende mandag! Og så kunne festen begynne.

En aperitiff før middagen satte oss i raskt i festmodus. Leder ønsket velkommen til bords, det var allsang og Tor Ulf ledet oss deretter gjennom middagen med humor og gode historier. Innimellom forsynte vi oss rikelig av gryterett m/ris og etter hvert hjemmelaget karamellpudding. Av leskedrikker var den valgte rødvin helt perfekt.

Praten gikk rundt pent dekkede bord, men vi måtte etter hvert slippe til leder Harald. I sin oppsummering roste han bl.a. styret for godt samarbeid og takket avtroppende styremedlemmer med en liten oppmerksomhet. Tre æresmedlemmer var tilstede, deriblant Arve med sin Inger som fikk velfortjent applaus for nylig gjennomført 60 års bryllupsdag! Leder FSF Geir Anda avsluttet talene på sin lune og humoristiske måte, med mye ros til vår avdeling. Det er noe vi liker å høre! Tilslutt, på overtid, takket vi kjøkkenet for nydelig mat med sang og nogo attåt.

Så kunne vi strekke på beina, og også bruke dem til å danse med i kjellerstua. Baren var åpen, kaffen var servert og det var live musikk etter vår smak. Noen pratet, mange danset med nye og gamle kjente, og noen ble «skjortevåte». Den blide dama i baren sørget for at ingen var tørste. Arrangementskomiteen skal ha ros for pyntede bord og omgivelser, og PS: de ryddet også opp etter at en vellykket kveld var over!

Stor takk til Trond for oppsummering av årsmøte og -fest, og for tilsendte bilder! (Se nedenfor.)

Link til protokollen fra årsmøtet finner du nedenfor.

OBS: Klikk på et av bildene for å se alle i stort format. Bruk pil-symbolet på høyre kant av bilde til å bla til neste.

Dokumenter

DSC_0396.jpg