FSFs høstkampanje 2016

Trekning av vinnere

Vinnere ble Unn Wenstad,  FSF  Haslemoen og Knut Wendel Olsen,  FSF  Gardermoen.    Totalt fikk Forsvarets seniorforbund  140  nye medlemmer i kampanjeperioden.

Trekning av vinnere av et gavekort med verdi av kr 3000,-, henholdsvis en reise tur-retur Oslo-Kiel med Color Line og en reise med  DFDS Seaways, tur-retur Oslo – København med opphold 1 døgn i København for to personer, ble foretatt på kontormøte i Forsvarets seniorforbunds lokaler i Rådhusgata 2 den 29. desember.

Vinnere ble:

Reise med Color Line Oslo-Kiel T/R for to personer:  Unn Wenstad,  Hemmeveien 5,
2436 Våler i Solør. FSF Haslemoen.

Reise med DFDS Seaways, T/R  Oslo-København med opphold 1 døgn i København for to personer:  Knut Wendel Olsen,  Manesjen 1, 2050 Jessheim. FSF Gardermoen.

Vi gratulerer !